Betta på VM

Allt du behöver veta om att betta på VM

Den mest prestigefyllda turneringar för de flesta sportar är utan tvekan VM, Världsmästerskapen. Detta gäller även för världens största sport fotbollen. Arrangörerna bakom Fotbolls-VM har sedan starten 1930 varit Fifa. Det anordnas vart fjärde år med med undantag under andra världskriget och efterkrigstiden. Flest vm-guld har Brasilien med 5 stycken, tätt följt av Tyskland (inklusive Väst-Tyskland) och Italien som båda innehar 4 stycken.

 

Det smått fantastiska med att betta på VM är det stora utbudet som erbjuds under mästerskapet. Förr i tiden gick det i princip bara att spela på vilket lag som skulle vinna matchen eller vinna hela mästerskapet. Nu erbjuder spelbolagen spelarna chansen att spela på i princip vad som helst, betta på hörnor, spela på antal mål i matchen, tippa på slutresultat eller hur många tilläggsminuter varje halvlek får bara för att nämna några av dem.


400% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 2.0
Omsättningskrav: 8x (ins.+ bonus)

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

För svenskar har VM-framgångarna varit dystert, under 2000-talet har åttondelsfinal varit det längsta laget har tagit sig. Den VM-framgång som de flesta känner till och förmodligen såg var när det svenska landslaget lyckades få med sig ett brons hem från VM i USA 94. Det största ögonblicket var när Thomas Ravelli straffräddar mot Rumänien i kvartsfinal & Sverige vinner matchen. Sedan VM start har Sverige som bäst ett silver från 1958, några guld har det inte blivit än.