Betta på hörnor

Allt du behöver veta om att betta på hörnor

Det finns många spelbolag som erbjuder hörnspel, d.v.s. spel då man satsar på hur många hörnor ett lag kommer att få i en match eller huruvida hörnorna kommer över eller under ett visst antal. Man har chans att vinna ganska mycket på hörnor och här försvinner de vanliga oddsen. Det innebär att det inte finns några odds på det man satsar och därav kan man tjäna mer på detta.


100% upp till 1000 kr 
+ 250 kr riskfritt spel

Lägsta Odds: 1.8
Omsättningskrav: 6x

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Det är inte heller känslorelaterat eftersom det inte påverkar matchens egentliga utgång, utan mer gör det spännande med dödtiden man faktiskt kan hitta i en fotbollsmatch och som just hörnspelen skapar. Man kan även satsa på vem som kommer att bryta hörnspelet, om man tror att det är specifika spelare som kommer att hamna i det samt hur lång tid det tar innan de tar sig därifrån.

Det är väldigt osäkert att satsa på hörnor eftersom det är väldigt låg chans att vinna. Därav kan man vinna mycket vid eventuella vinster. Man vinner mindre pengar på över och under spelen än man gör om man gissar rätt antal hörnspel inför en match. Hörnspel är ett perfekt sätt att göra matcherna ännu mer spännande än de redan är för den sportintresserade och man slipper satsa med hjärtat.