ComeOn betting bonus & recension

400% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 2.0
Omsättningskrav: 8x (ins.+ bonus)

Skattefria vinster:
Cash-out:

Öppna konto

ComeOn är en sportsbook som sticker ut. Vid tidigare tillfälle fick man som ny kund både en generös välkomstbonus och en pizza (!) hemlevererad, ett kul påhitt som vi hoppas kommer igen. Nu får du dock ”nöja” dig med ett par … (!). Om du vill börja betta på ComeOn kan du välja mellan två olika bonusar. Antingen 400% upp till 500 kronor eller 100% upp till 3000 kronor. Tyvärr inget enkelt val, men du kan vara lugn – vi hjälper dig att välja längre ner.

ComeOn bonus och bonuskod

ComeOn är en av de bolag med mest generös insättningsbonus just nu, åtminstone inom sportsbetting. ComeOn är inte en renodlad sportsbook, men mycket av krutet läggs just på bettingen. Du kan välja mellan att få 400% på din första insatta hundring eller 100% på dina första 1500 kronor, det vill säga 3000 kronor att spela för. Svårt att välja? Ingen fara – vi berättar gärna hur vi tänker.

Har du aldrig bettat tidigare så hade vi rekommenderat dig att välja 400% på dina första insatta 100 kronor, anledningen är ganska enkel. Om du aldrig tidigare bettat så kan det vara kul att testa lite olika varianter, men utan att riskera för mycket av dina egna pengar. 500 kronor (som blir totalen att spela för) räcker långt om du inte satsar särskilt mycket per bet.400% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 2.0
Omsättningskrav: 8x (ins.+ bonus)

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Är du en van bettare så ska du definitivt kolla in den bonus som ger dig 100% upp till 3000 kronor – det är nämligen en av de högsta bonusar som erbjuds bland de spelbolag vi har recenserat här på Betta.se. Om vi ska nämna någon nackdel med denna så är det väl att du måste ha 1500 kronor att avvara. Är du en van bettare är du säkert medveten om att en sån här bonus kommer med omsättningskrav, men om du vet vad du gör när du placerar dina bets ska du inte behöva oroa dig.

ComeOn Bonuskod

Letar du efter ComeOn bonuskod 2017? Då behöver du inte leta mer för vi har svaret. ComeOn har gjort det väldigt smidigt att använda sig av deras bonusar – så enkelt att du inte behöver någon bonuskod. Sånt gillar vi.

Vi tycker sammanfattningsvis att ComeOn har en väldigt förmånliga bonus, men odds bonusar tåls alltid att jämföras tycker vi.

ComeOn omsättningskrav

När du utnyttjar en bonus kommer den med vissa villkor, eller det ”finstilta” som det ibland kallas. Vi vill förstås att det ska vara tydligt vad det är för villkor som gäller innan du registrerar dig, därför är det något vi försöker göra tydligt.

För första bonusen på 400% upp till 500 kronor så är det 8x i omsättningskrav samt att de bets du lägger måste ha minst 2.0 i odds. Det innebär alltså enkelt förklarat att de 500 kronor du har att spela för på ditt konto efter insättningen måste spelas 8 gånger. Satsar du t.ex. 500, så måste du satsa 4000 kronor innan du kan plocka ut en eventuell vinst. Skulle du exempelvis satsa 500 kronor och förlora dem så spelar inte omsättningskravet någon roll.

Lägsta odds på 2.0 innebär att matchen du satsar på för att tillgodogöra dig omsättningskravet måste ha ett odds på minst 2.0. Detta är för att du som spelare in ska välja ett i princip 100% säkert bet – till exempel 1.01 i odds – för att snabbt omsätta din bonus. En tumregel är att ju generösare bonusen är desto svårare är omsättningskravet – vi tycker dock inte att ComeOns omsättningskrav sticker ut svårighetsmässigt gentemot konkurrenternas.

Mer info om andra bonusen kommer!

Vi gör vårt bästa för att hålla oss ájour med vilka villkor som gäller för olika bolags bonusar, men tänk på att alltid läsa spelbolagens avtal för att veta exakt vad som gäller vid tidpunkten du registrerar dig då detta kan ändras.

ComeOn på Mobil

ComeOn finns som mobilapp till iPhone, iPad och Android (det sist nämda tror vi i alla fall) – men skulle du hellre spela direkt i mobilens webbläsare fungerar det hur bra som helst – ComeOns hemsida är helt mobilanpassad och en fröjd att använda.

ComeOn app

ComeOn bet

ComeOn app

ComeOn pizza

ComeOn uttag

ComeOn odds