Betta på Golf

Allt du behöver veta om att betta på Golf

Betting blir en alltmer populär sport och trots att det aldrig har krävts teknik för att spela, så har bettingen i och med tekniken expanderat enormt. Även, alla de olika ämnesområden som du kan betta på har expanderat mer än du någonsin kan tänka dig. Idag kan du betta på allt ifrån vilket politiskt parti som kommer få en majoritet i röster till exempelvis vilken Disneykaraktär de kommer att göra efter nästa barbiedocka, men du kan självklart även betta på sport.

Om du vill betta på golf finns det många möjligheter för dig. Dels kan du betta på privata matcher och alla de matcher som leder fram till cuperna, men det populäraste är trots allt att betta på de stora cuperna. Väljer du att betta på golf så finns det olika alternativ, antingen kan du betta med hjärtat eller så bettar du kallblodigt på det lag du tror kommer att vinna. Det senare alternativet kräver att du lägger känslorna helt åt sidan.


1000kr bonusspel

Lägsta Odds: 2.0
Omsättningskrav: -

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Älskar du golf kan detta vara svårare än du tror. Om du är ute efter att höja spänningen till matchen går det alldeles utmärkt att betta med hjärtat, men om du är ute efter att vinna pengar så är det en fördel att tänka strategiskt.