Betta på LoL (Leauge of Legends)

Allt du behöver veta om att betta på LoL (Leauge of Legends)

När man bettar på Leauge och legends, eller LoL som det även kallas, så brukar man betta på kända spelare och hur det kommer gå för dem i matcher. Man kan även betta på ett av två lag som gör samma uppdrag samtidigt och alltså betta på det lag som kommer att slutföra uppdraget snabbast. Detta kan även bedömas efter noggrannhet och slutgiltigt resultat. Eftersom Leauge of Legends även är ett fysiskt brädspel finns det seminarium där spelare möts och spelar mot varandra. Detta blir lite som poker. Spelaren som vinner brukar även vinna ett större pris. Det kan vara pengar eller något annat.

På dessa seminarium samlas även tittare. Tittarna kan satsa pengar på vem som kommer att vinna under en omgång. Det är vanligt att man satsar pengar på detta, men det är även lika vanligt att man satsar Leauge of Legends kort eller tillhörigheter som behövs i spelet, antingen online eller i det fysiska brädspelet. Att betta på Leauge of Legends har blivit väldigt populärt och det blir samtidigt större, då det involverar många fantasy intresserade människor.

Vissa matcher inom Leauge of Legends är så stora och kända att det blir livesändningar. Andra spelare över hela världen kan vara med och satsa på spelets utgång.