Betta på Hockey

Allt du behöver veta om att betta på Hockey

Om du vill betta på hockey så finns det många alternativ. Speciellt, så finns det många olika grenar inom landhockey och ishockey. Betta på en hockeymatch kan både vara lokalt och internationellt. Det finns många lokala idrottsföreningar som erbjuder dig att betta på det lag du tror kommer att vinna, dock handlar det inte ens i närheten om de summor du kan vinna på när du bettar på nätet.


100% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 1.5
Omsättningskrav: 3x (ins.+ bonus)

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Betting är ett roligt sätt att addera lite extra spänning till matchen. Emellertid, ska man aldrig spela för mer än vad man har råd att förlora, men det finns de som faktiskt försörjer sig på betting. Satsar man på lågoddsat då är det stor sannolikhet att man satsar på ett mindre fördelaktigt val och därav sämre utbetalning, men även mindre risk att förlora. Ifall man istället skulle välja att satsa högoddsat, så är det lägre sannolikhet att det är ett ofördelaktigt val, men ger mer utbetalning.

Det är väldigt populärt att betta angående de internationella hockeymatcherna och vilka man tror kommer att gå vidare, samt i vilken ordning de kommer åka ut, och sist men inte minst vem som kommer att ta guld i VM. Är man redan hockeyintresserad blir det bara roligare att betta om det.