Kvällens matcher – Höjdpunkterna och så kommer det sluta!

Första av kvällens fyra matcher är avslutad och seger för Sveriges damlandslag är ett faktum! Något kanske blygsamma 1 – 0, men en vinst är alltid en vinst. Så hur ser det ut resten av kvällen, det ska vi gå igenom.

Kanada – Australien

Matchen pågår för fullt i skrivande stund och Kanada tog tidigt ledningen med 1 – 0. Men fortfarande kan vad som helst hända. Trots övertaget är det inte stor skillnad i odds. Under matchens gång och sedan Kanada gjorde första målet rörde sig oddset från 1.38 till nuvarande 2.20. Mot Australiens på 3.15 och oavgjort på 3.20.

Speltips
Trots att oddsen inte talar lika starkt för Kanada är det ändå de som känns mest säkra att gå ut som vinnare. Bäst odds just nu hittar ni på Unibet.

Spela Kanada på oddsen 2.20 hos Unibet

Brasilien – Kina

Vi bettar på att det här blir kvällens roligaste match. Brasilien som är rankade åtta på världsrankningen i fotboll möter Kina som rankar tolva. Vi hoppas ser fram emot en match med mycket action.

Speltips
Samtidigt som vi är rätt säkra på att det är Brasilien som kommer ta hem det här, så tycker vi att oddset för Kina är felsatt. Man ska inte underskatta Kina och vi tror att det här kan bli en mycket jämn match och lägger faktiskt vårt bett på Kina som segrar, vilket ger 7 gånger pengar (återigen hos Unibet). Brasilien ger 1.44 gånger pengarna och oavgjort 4.5.

Spela Kina på oddsen 7.00 hos Unibet

Zimbabwe – Tyskland

Spelmässigt kan det säkert bli en ok match med många mål, till Tyskland. Dock är det kvällens minst intressanta match och chansen att Zimbabwe skulle ta hem detta är lika troligt som att Olof Palme vinner nästa val. Tror du dock att vi har fel så kan du skratta hela vägen till banken. Zimbabwe ger 48 gånger pengarna, oavgjort 31 och har du en miljon till övers har du nästan 10000 kronor säkrat på Tysklands 1.01.

Speltips
Nej, men tror du att vi har fel så bjuder i alla fall Unibet nya spelare på 200% i insättningsbonus och 100 kronor i riskfritt spel.