För att betta på fotbolls EM på en webbplats måste man till att börja med ha mycket tålamod. Medan en bookie ger ut varje spelkort på bordet i ett bettingsspel, finns det väldigt få spel som erbjuder betting på sport. Man vill bara spela ett spel där man känner att man har en överlagring, det vill säga god information och oddsen till sin fördel.

Man måste vara mycket väl disciplinerad. Undvik att betta på favoritlaget eller på favoritspelare. Dessa faktorer ger en skev vision och skapar en partisk åsikt som kommer att kosta dig mycket pengar.


500% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 2.0
Omsättningskrav: 6.0x

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Kontrollera statistik om hur båda lagen har spelat på sistone. Se vilket lag som är hett och vilket som är kallt. Undersök vidare, genom att räkna ut vilka spelare som är heta och vilka som är kalla. Gör detta för ungefär de senaste 5 matcherna i baseboll och 3 senaste spelen i basket/fotboll. Ta också reda på hur lagen presterat genom att noga läsa igenom hemsidan.

Andra faktorer som bör innefattas i en kontroll, är laguppställningar innan spelet börjar, att se till att viktiga aktörer inte sitter, att kontrollera skaderapporter och väder med mera. Man kommer att se massor av trender och vinklar på webben, men inte göra en satsning enbart baserad på denna information. Vad som hände för flera år sedan kan faktiskt ha en betydelse för vad som händer idag.