Det är väldigt populärt att spela på NHL och det finns många som tycker att det är väldigt roligt att göra det. Om man är van vid att spela på elitserien och hockeyallsvenskan då är detta ett lite liknande system, men det finns andra saker som kan vara bra att tänka på när man spelar på NHL.

Bland annat är det bra att kolla på lagens viloperioder, om ett lag har fått vila länge mellan matcher, exempelvis en vecka så är det vanligt att de spelar sämre, bäst spelar de lag som har två dagars vila mellan matcherna. Det sägs även att hemmalag alltid har en fördel, det vill säga det lag som spelar på hemmaplan. Det finns dock ett undantag och det är om de har spelat ett flertal matcher på bortaplan med flera vinster.


100% upp till 500 kr

Lägsta Odds: 1.5
Omsättningskrav: 3x (ins.+ bonus)

Skattefria vinster:
Cash-out:

Spela Nu

Det är även bra att jämföra odds online på en väletablerad bettingsida innan man satsar. Odds ger ofta en bra bild angående hur stor chans ett lag har att vinna, dock är det alltid bra att efterforska lite själv om hur lagens tillstånd ser ut. Att satsa på ett lågoddsat lag är oftast ett säkert kort, men de högoddsade lagen kan definitivt förvåna en och ta hem hela matchen.